CAMILLA KRØYER JEWELLERY

 “Jeg kan ikke rose denne kvinde nok. For hendes arbejde, udførelse og engagement! Hun er utrolig inspirerende – hun dedikere sig 100% til opgaven, og man bliver lige overrasket og begejstret hver gang.
Jeg glæder mig meget til alle vores fremtidige samarbejder – Charmaine er uden tvivl den dygtigste i branchen. Sjældent har jeg mødt en ildsjæl, der brænder så meget for deres arbejde. Der skal bare lyde et stort tak fra mig!”

– Camilla Krøyer, Founder af Camilla Krøyer Jewellery

CJ LONDON

 “Working with Le Lago Consulting has been a real delight! Le Lago consulting has been great at understanding who we are as a brand and creating fun and captivating social media films for us – Charmaines energy and commitment is amazing – She is a delight to work with in every sense! Charmaine is one of the most amazing women to work as her energy and loyalty to getting the job done is truly 100%.  We love working with Charmaine and Le Lago consulting and would highly recommend her skills to anyone looking to get their brand out there

— Claire Ross Brown, Founder of CJ London

MAGNUS VAN

 “Mit samarbejde med Charmaine var en sand fornøjelse! Alt fra hendes glade og varme væsen, hendes professionelle tilgang samt øje for detaljer, lagde bund for et fabelagtigt shoot med ligeså fabelagtige resultater. Hun ved hvad hun laver og omgiver sig med de dygtigste og sødeste assistenter samt branchefolk (fotografer, makeupartister etc.) Det er bestemt ikke det sidste samarbejde jeg indleder med hende.”

— Magnus van Soest, Designer

MITH MAGAZINE

 “Charmaine is one of the most genuine, sincere and kind-hearted women in fashion that I have ever worked with. She is also driven, ambitious and creative. What is not to love about Charmaine?” 

– Holly Glasser, CEO & Editor-in-Chief of MITH Magazine

ZOËGA Jewellery

 “Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Charmaine på kampagneskydning for mit brand. Charmaine samlede de dygtige mennesker, som alle var en fryd at arbejde med. Hendes visuelle flair og skarpe planlægning gjorde at jeg kunne fokusere 100% på mine produkter i meget trygge og hyggelige rammer. Resultatet var meget bedre end jeg havde turde håbe, og jeg bruger gerne Le Lago Consulting i fremtiden.”

– Pernille Zoëga, Founder of Zoëga Jewellery

UNIFY UNDERWEAR

 “Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Le Lago Consulting. Charmaine er vanvittig strukturet og har særdeles øje for at lave et event som man ikke glemmer. Vi hos Unify Underwear ser stor interesse i at samarbejde med Le Lago Vetéments og Le Lago Consulting i fremtiden.”

– Simone Dahl CEO og co-Founder af Unify Underwear

TANDBASTA

 “TandBasta har af flere omgange samarbejdet med Lé Lago Consulting i forbindelse med photoshoots, lookbooks og SoMe-sparring. Samarbejdet med Lé Lago Consulting er inspirerende, struktureret og ikke mindst hjerteligt. Charmaine har øje for det æstetiske, hun forstår at kommunikere virksomhedens “Tone of Voice” og har et uvurderligt overblik – også i situationer, hvor der er mange bolde i luften. Lé Lago Consulting får mine varmeste anbefalinger.”

— Louise Tromborg, Founder af TandBasta 

SANDERMANN

 “Charmaine er en dejlig glad bombe af energi, som altid inspirerer og imponerer mig med hendes gåpåmod og professionalisme. Jeg kan stærkt anbefale at arbejde med hende.”

— Stine Sandermann, Founder af Sandermann

TEAM LÈ LAGO

 “Jeg er enormt glad for at arbejde for Charmaine i Team Lé Lago. Det er et utrolig inspirerende og lærerigt arbejdsmiljø, vi har på teamet. Teamet består af passionerede og engagerede personer med blod på tanden. Jeg glæder mig til at være en del af den rejse, vi er igang med og til at se, hvor vi ender henne.”

— Sophie Braae, PR & Kommunikationsansvarlig

 “Charmaine er utrolig dygtig og passioneret til det hun laver! Hun er ikke bleg for at lære fra sig, og dele sin erfaring. Hun er inspirerende at omgås med, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med hende på Team Lé Lago til daglig!

— Louise Vedstesen, Intern, Marketingansvarlig

 “Bosslady” er det første ord der dukker op, når jeg tænker på Charmaine. Aldrig har jeg mødt så hårdtarbejdende en kvinde, der virkelig kæmper for at nå sine mål. Hun er sindssygt inspirerende at arbejde sammen med, og hendes glade person smitter altid af. Jeg vil til en hver tid anbefale Charmaine – og jeg er sikker på, at vi kommer til at samarbejde igen en dag på den ene eller den anden måde.

— Nathja Follin, Intern i 2020, PR og kommunikationsansvarlig

 “Jeg var i praktik som designassistent hos Lé Lago i 2,5 måned og det var et meget lærerigt forløb for mig. Jeg fik lov til at være med til at udarbejde deres nye kollektion og var generelt med indover mange af de daglige pligter. Det gav god indblik i, hvordan en mindre virksomhed i vækst kører rundt. Efter forløbet har jeg fundet ud af hvilke rolle designer spiller hos et brand og det kan jeg tage med videre, når jeg er færdig med min uddannelse som designteknolog.

Jeg var en del af det bedste lille team, som bestod af CEO for Lé Lago Vetements. Hun tog virkelig godt i mod mig og vi arbejdede virkelig godt sammen. Hun er en hårdarbejdende selvstændig kvinde, der er så god til at få ting til at ske.

— Cecilie Bønnelycke, Intern i 2020, Designassistent

 “Charmaine er et af de mest inspirerende mennesker jeg nogensinde har mødt, og jeg er utrolig glad og beæret over, at få lov til at være en del af Team Le Lago. Charmaine er desuden virkelig sympatisk og ikke bleg for at dele ud af sin erfaring. Hun bidrager til, at man selv får lyst til selv at kaste sig ud i nye projekter!​​

— Carmen Cornelia Dehn, Intern i 2021, Content Creator

Luk menu